Tagliatelle cu piept de pui și mozzarella

Rețetă cu produse by Pro AB&HD.
Incrediente pentru o porție pentru 2 persoane:
– 1/2 piept de pui Avis 3000
– 2 bucăți proaspete de mozzarella Ado
– 1/2 cutie de tagliatelle cu hribi Petras Bio
– 1 borcan de ardei și roșii tăiate de la Bunatăți din Apuseni
– 50 gr unt
– 100 ml vin alb demisec
– sare, piper, boia, usturoi, oregano

Mod de preparare:
Se pun tagliatellele la  fiert. Se taie pipetul de pui în bucațele mărunte. Mozzarella se taie fâșii (sau cubulețe) pentru a se putea topi rapid.
Se topește untul și se pune pieptul în tigaie după care se adaugă condimentele după preferință, sare, piper, boia(care poate fi înlocuită cu un praf de chili pentru un gust picant), usturoi și oregano.

După ce s-a rumenit bine pieptul adăugăm sosul de ardei si roșii și 100 ml de vin alb. Lăsăm să fiarbă câteva minute.

Înainte cu 1 minut de a pune tagliatelle la un loc cu sosul, se adaugă fâșiile de mozzarella în sos și se amestecă.

Se amestecă tagliatellele până se omogenizează.

Se servește cu parmezan ras pe deasupra fiecărei porții în parte alături de un pahar de vin alb sec sau demisec.

Poftă bună!