Rețeta lunii mai – Pui cu roșii vinete

Ingrediente: 800 gr. carne de pui cu os de la AVIS 3000 1 ceapă medie 2 roşii mari, coapte (cca 400 gr.) 1 linguriţă boia dulce 1/2 linguriţă coriandru măcinat 1/4 linguriţă turmeric 1/4 linguriţă chimion măcinat 1/4 linguriţă fenicul măcinat 1/4 linguriţă ghimbir pudră 2 vinete mai mici (cca. 700 gr.) 5 linguri ulei…

Rețeta lunii aprilie – Ouă ochiuri pe pat de cartofi dulci

Ingrediente: 4-5 ouă de la AVIS 3000 2 cartofi dulci 2 cepe 2 căței de usturoi sare, piper boia 1 lingură de unt Se curăţă cartofii şi se spală, apoi se taie cubuleţe mici. Ceapa se toacă mare şi usturoiul nu foarte mărunt. Dacă aţi reuşit să vă descurcaţi până aici cu toate dimensiunile astea…

Tagliatelle cu piept de pui și mozzarella

Rețetă cu produse by Pro AB&HD.Incrediente pentru o porție pentru 2 persoane:– 1/2 piept de pui Avis 3000– 2 bucăți proaspete de mozzarella Ado– 1/2 cutie de tagliatelle cu hribi Petras Bio– 1 borcan de ardei și roșii tăiate de la Bunatăți din Apuseni– 50 gr unt– 100 ml vin alb demisec– sare, piper, boia,…

Drob de pui. O alternativă pentru cine nu consumă carne de miel.

Ingrediente 650 g piept de pui Avis750 g ficat de pui 250 g inimi și pipote de pui 2 legături ceapă verde 2 legături usturoi verde 1 legătură pătrunjel verde 1 legătură mărar verde sare piper boia de ardei dulce cimbru foi de dafin 25-30 ml ulei 4 ouă fierte 2 ouă crude+2 albușuri Mod…

PULPE DE PUI MARINATE ÎN IAURT LA CUPTOR

INGREDIENTE: 1 kg pulpe 300 g iaurt grecesc sucul și coaja rasă de la 1/2 lămâie mare 1 lingură suc chili / tabasco 1 lingură za’atar 2 linguri frunze de mentă tocate 2 caței usturoi mari pisați 4-5 linguri ulei de măsline Sare, piper PREPARARE: Pregătim marinata: amestecăm iaurtul cu sucul și coaja de lămâie,…

Ardei umpluți cu carne de pui în sos de roșii

Ingrediente: 700 de grame de pulpe de pui fără os și piele 8 ardei grași 120 de grame de ceapă (1 ceapă mare sau 2 mai mici) 70 de grame de orez 1 legătură de mărar 1 linguriță rasă de piper măcinat 1 linguriță de sare 1 linguriță de paprika dulce sau iute 2 frunze…

ESCALOP DE PUI CU CIUPERCI ȘI SMÂNTÂNĂ

Această rețetă de escalop de pui cu ciuperci și smântână este una rapidă și ușor de preparat. Felii fragede de piept de pui învăluite într-un sos fin și cremos de ciuperci cu smântână. Numele de „escalop” vine de la „scaloppine” – adică felii subțiri de carne. Ele pot fi din carne de vițel, porc sau pui. Metoda…

Piept de pui fraged și aromat, cu muștar și miere de albine

Ușor de pregătit și delicios, acest preparat este făcut după rețeta inspirată de un sos foarte cunoscut folosit pentru salate. Combinația dulce-picant este cu una foarte specială, care ajută carnea ușor fadă, să iasă în evidență și să își păstreze fragezimea. Și să nu uităm de impulsul aromatic oferit de rozmarin, pentru că el este…

Pulpele superioare

Carnea de pe pulpele superioare este mai savuroasă decât alte părți ale puiului și se gătește cel mai ușor. Ea are o culoare mai închisă, este mai suculentă și mult mai gustoasă. Își păstrează gustul perfect atunci când este înăbușită, gătită la rotisor, pe grătar sau sotată în tigaie.